Образовање за Србију

Приватност корисника

Овај сајт има веома једноставну и јасну политику у вези са приватношћу корисника: не делимо личне податке или имејл-адресе ни са ким.

Посетиоци сајта који се пријаве за мејлинг листе могу бити сигурни да су њихови подаци безбедни. Посетиоци који оставе своју имејл-адресу када контактирају Фондацију „Образовање за Србију“ увек ће бити тражени за дозволу у случају да желимо да објавимо њихову адресу или поруку на нашем сајту. Имејл-адресе оних који нам пишу неће бити објављене, осим ако нам корисник не да личну дозволу.

Посета корисника сајту је потпуно анонимна, осим ако нам корисник лично не да своје податке, као што су: име, имејл-адреса и слични подаци, или док се лично не пријави на извештаје, билтене и приручнике које припрема Фондација „Образовање за Србију“.

Давањем пристанка Фондацији „Образовање за Србију” за обраду личних података, у смислу члана 10 Закона о заштити података о личности, које се могу оставити током пријаве за конкурс и друге догађаје које Фондација организује, посетиоци су информисани да обраду података може да обавља само руковалац података, стриктно у складу са Законом о заштити података о личности. 

Право интелектуалне својине

Многи материјали на www.teachforserbia.org сајту су заштићени Законом о ауторским и сродним правима, а то се могу односити на: чланке, фотографије, видео материјал, скице, анимације, упутства итд.

Ако верујете да је ваше дело заштићено ауторским правима објављено на www.teachforserbia.org без дозволе, можете нас обавестити о повреди ауторских права. Пре слања, проверите да ли се примењује поштено коришћење, поштено поступање или сличан изузетак од заштите ауторских права.

Такве захтеве могу слати само власници ауторских права или њихови представници који су овлашћени да делују у име власника. Сајт www.teachforserbia.org се обавезује да реагује у циљу заштите ауторских права.

Корисник може користити садржаје веб странице www.teachforserbia.org искључиво за своју личну и некомерцијалну употребу. Забрањена је свака друга врста коришћења садржаја са сајта www.teachforserbia.org (као што су: копирање, умножавање, дистрибуција…) у комерцијалне сврхе.

Ажурирање

Сајт www.teachforserbia.org задржава право да промени и ажурира опште услове и/или све материјале, производе и услуге представљене на овим страницама без претходног обавештења. Због ових промена, корисници морају да се упознају са општим условима приликом посете сајту.

Колачићи у веб претраживачу (Cookies)

Ако користите наш сајт, ми ћемо сачувати колачиће на вашем рачунару како бисмо вам олакшали коришћење www.teachforserbia.org сајта.

Колачићи бележе ваш начин коришћења веб странице, а то значи: трајање посете сајту, напуштање сајта и посећене странице. Захваљујући овим подацима можемо анализирати и закључити који су елементи најважнији и на тај начин побољшати корисничко искуство. Због тога користимо ове колачиће како бисмо побољшали квалитет наших услуга. Ови колачићи не садрже личне податке ни под којим околностима. Корисник може да онемогући слање колачића променом подешавања свог интернет претраживача.

Заштита корисника

Како бисмо заштитили кориснике веб странице www.teachforserbia.org, задржавамо право да истражујемо, пријавимо и покренемо правне радње у максималној мери дозвољеној законом.