Образовање за Србију

ПОДРЖИ

Делиш нашу визију и мисију? Верујеш да можемо да покренемо позитивне промене и унапредимо образовање за децу у Србији? Знаш да би твој допринос направио разлику и да би твоја инвестиција у наш програм била заправо инвестиција у будућност знања?

Ако се видиш као један од наших донатора, веома нам је драго што си на овој страници. То је први корак ка твојој подршци целој нацији.

Твој допринос може бити не само на националном већ и на локалном нивоу. Донирај средства за школу у свом крају, селу или граду и на тај начин олакшај школовање деце у свом непосредном окружењу. Не заборави – деца су наши творци будућности, а ти можеш да им помогнеш да та будућност буде боља и одрживија. Управо због тога си управо ти та карика која недостаје – придружи нам се у покретању промена за боље друштво. 

Можеш изабрати неки од наших пакета донација, а можеш и сам/сама изабрати свој модел сарадње који ти највише одговара. Можда можеш да нам помогнеш и кроз разне услуге које су нам потребне да бисмо одрживо располагали фондовима. На пример, приликом припреме догађаја, обука, конференција и семинара, веома би нам значило да можемо да користимо бесплатано простор или опрему. Приликом најаве конкурса, бескрајно бимо били срећни ако би простор за оглашавање на интернету био гратис. Кад правимо велике националне кампање, можда би баш твоја компанија могла да нам помогне око дистрибуције широм Србије. Твој допринос, колики год да је, добродошао је јер ће се сваки динар усмерити на рад са децом и младима. 

ПРВИ КОРАК КА ПРОМЕНАМА ЈЕ ТВОЈ КОРАК

Реци нам више о себи