Образовање за Србију

ТВОЈЕ СУПЕРМОЋИ

Мисија наше Фондације је да целоживотно учење постане део наше друштвене културе. Трудимо се да развијамо колективно лидерство у локалном контексту и стварамо инспиративну средину, у којој срећни ученици и срећни наставници уче једни од других.

Желимо Србију у којој су и наставници и ученици оснажени да употребе трансформативну моћ образовања, покрену промене и остваре позитиван друштвени утицај како бисмо заједно створили бољу будућност Србије.

Како можеш да нам помогнеш у томе? Која је твоја супермоћ?

teach_for_serbia_symbol

ПРЕДЛОЖИ

Придружи се нашим напорима да помогнемо сваком детету да оствари своје могућности. Сарађујемо са појединцима, школама, институцијама, организацијама, корпорацијама, медијима и свим доброчинитељима за наше друштво.

ПОДРЖИ

Донирај средства или услуге за наш програм у школама. Фондације наше мреже имају велику подршку кључних корпорација, институција и заједница, које донирају средства како би програм био одржив и како би позитивно утицао на промене у друштву.

ПОКРЕНИ

Постани наш еду-иноватор. Буди весник промена у својој средини, оснажи се кроз наш програм у школама, допринеси позитивним променама у образовању кроз свој педагошки рад и радуј се напретку сваког детета заједно са нама.

ПОДЕЛИ

Шири добре вести. Сваким даном имамо све више донатора, учесника, еду-иноватора и сарадника, који деле концепт нашег програма, вредности и значаја са другим људима. Најмање што можеш да урадиш за наш програм је да поделиш нашу причу.