Образовање за Србију

ПОДЕЛИ

Делиш наше вредности и верујеш да наш програм може да покрене позитивне промене у Србији? Подржаваш наставнике у раду, поштујеш њихов интегритет у учионици и сматраш да је њихов педагошки рад један од најбитнијих фактора у образовању сваког детета?

Драго нам је да је тако. Помози нам онда да се наша прича далеко чује и буди наш амбасадор добре воље. 

Помози нам да дођемо до сјајних младих људи који својим ентузијазмом могу (и желе) да мењају свет из учионица. Сигурни смо да у својој средини можеш да препознаш бар једног хероја са скривеним супермоћима. Помози нам да дођемо и до донатора, који ће свој допринос препознати као инвестицију у будућност и могућност да буде саучесник у образовној револуцији. Донатори нам могу помоћи да имамо одрживе фондове за бесплатне садржаје и обуке које доприносе бољитку не само образовања, већ и читавог друштва. Веома би нам значило да наша прича буде у медијима, како бисмо у програм могли да укључимо све више и више еду-иноватора и школа. Можда си новинар који жели да укаже да значај нашег програм за образовање у Србији? Ту смо да ти пружимо све потребне информације. Ако имаш свој веб-сајт, блог или налог на друштвеним мрежама које прати много истомишљеника, подели наше чланке, позиве за догађаје и конкурсе. Најмање што можеш да урадиш за наш програм је да поделиш нашу причу са људима око себе.

Наша глобална мрежа је велика и веома успешна али фондација „Образовање за Србију” тек узлеће. Потребна нам је твоја помоћ да се наша прича далеко чује. Можда је твоја супермоћ управо у томе!