Образовање за Србију

Фондација „Образовање за Србију” постала једини Кембриџ центар за едукацију наставника у Србији

Увек је добродошао тренутак када можемо да поделимо лепе вести. Сада, са поносом и великом радошћу, саопштавамо да је Фондација „Образовање за Србију” постала признати Кембриџ центар за едукацију наставника! И то не само наставника који су већ у пракси, него и младих лидера који се припремају да буду наставници! 

 

Овај велики корак значи нашу још већу посвећеност унапређењу образовања у Србији и пружању светски признате едукације српским наставницима, а све то у нашем домаћем окружењу. 

Светска диплома, а домаћа едукација! Врхунски резултати за врхунске наставнике!

Да бисмо отворили Кембриџ центар у Србији, морали смо да прођемо кроз низ ригорозних провера и усаглашавања са Кембриџ стандардима. Овај процес није био лак, али наш тим је показао посвећеност и стручност која је препозната од стране једне од најпрестижнијих образовних институција на свету.

 

Бити Кембриџ центар за едукацију наставника значи да смо способни да пружимо наставницима у Србији приступ најновијим методологијама у образовању, али и да им омогућимо стицање светски признате дипломе без потребе да напуштају своју земљу. Ова диплома ће им отворити врата ка међународној образовној сцени и омогућити даљи професионални развој. И оно што је најважније, ово је јединствена прилика да Кембриџ сертификат добијете баш на српском језику.

Прилика за сваког наставника у Србији: Будите део најпрестижнијег система на свету!

Отварање Кембриџ центра у Србији је велики корак не само за нашу Фондацију, већ и за образовање у Србији у целини.  Као Кембриџ центар, Фондација „Образовање за Србију” сада је снажан мост између нашег образовног система и светски признатих образовних стандарда. 

 

Овај корак је део наше непоколебљиве посвећености унапређењу образовања у Србији, пружању најбоље подршке нашим наставницима и стварању најбољих могућих услова за развој и раст наше деце.

 

Сигурни смо да је ово тек почетак новог поглавља у коме заједно, подигнути на крилима светских образовних стандарда, летимо ка светлој будућности образовања у Србији. Кроз ову сарадњу свим наставнциима се отварају врата ка глобалном образовању, и даје прилика да достигну свој пуни потенцијал. Заједно можемо много!

 

Идемо по Кембриџ сертификат заједно!

Васпитачи, учитељи и наставници су лучоноше. Они покрећу промене, утичу на животе ученика и заједно са њима стварају бољу будућност за све нас. Управо због тога, Фондација „Образовање за Србију” жели да оснажи све паметне и талентоване младе људе да се посвете образовању деце, позитивно утичу на промене у школама, а самим тим и на читаво друштво.
др Светлана Белић Малинић
директорка Фондације „Образовање за Србију”
Будите и ви део Teach For Serbia заједнице

Ако сте васпитач, учитељ, наставник или студент завршних година факултета, и желели бисте да напредујете, али осећате да вам треба подршка на том путу – придружите нам се! Teach For Serbia је место за ваш лични и професионални развој.

Запратите нас на друштвеним мрежама за инспирацију, мотивацију и нова знања. Пратите хештегове #TeachForSerbia и #ObrazovanjezaSrbiju или се придружите нашем Viber каналу.

Share this:

Like this:

%d