Образовање за Србију

Партнерство које чини разлику: Постани еду-партнер Фондације „Образовање за Србију”

Свесни промена којима сведочимо, све више говоримо о важности прилагођавања образовања потребама 21. века. Фондација „Образовање за Србију” је посвећена стварању образовног система који ће бити инклузиван, иновативан и прилагођен потребама младих људи данас. Главно питање је како то постићи? Ми имамо решење! Међутим да бисмо то свима показали, требају нам партнери. Еду-партнери! Зато позивамо све школе у Србији да постану део нашег еду-партнерства, које ће унапредити ваше школе и помоћи вам у стварању боље образовне будућности за све ученике.

Шта вам еду-партнерство са Фондацијом „Образовање за Србију” доноси?

Као школа која своје пословање темељи на преносу знања, сигурно препознајете важност квалитетног кадра у образовању. Фондација „Образовање за Србију” је посвећена развоју младих еду-лидера – наставника, стручних сарадника, васпитача, учитеља, који ће својим знањем, вештинама и ентузијазмом унапредити образовни систем у Србији.

Развојем еду-лидера, ми заправо подстичемо и ваш развој.

Како и на који начин, али и које предности ви имате од тога?

Пружање квалитетних наставника

Фондација „Образовање за Србију” ће свим еду-парнерима омогућити приступ нашој бази младих и талентованих еду-лидера, који су спремни да се запосле у вашим школама и пруже врхунски образовни садржај ученицима.

Стручна подршка

Наш тим стручњака ће бити доступан за саветовање и подршку у вези са образовним програмима, развојем наставника и школским иницијативама у вашим школама.

Континуирана едукација

Кроз партнерство са Фондацијом „Образовање за Србију”, ваши запослени ће имати прилику да учествују у различитим домаћим и међународним обукама, радионицама и конференцијама, чиме ће унапредити своје вештине и знања.

Могућност размене искустава

Кроз мрежу наших еду-партнера, имаћете прилику да размењујете искуства и најбоље праксе са другим школама у земљи и иностранству, што ће допринети унапређењу вашег образовног процеса.

Промоција ваше школе

Као еду-парнер, ваша школа ће бити препозната као иновативна и напредна институција која улаже у своје наставнике и ученике, чиме ћете привући пажњу и интересовање родитеља, ученика и заједнице.

 

Ми верујемо да би наше партнерство донело значајне промене у образовном систему и допринело развоју целокупне заједнице. Шта ви мислите о томе? 

Ако желите да нам се придружите у овој мисији и постанете део наше мреже еду-партнера, где ћемо заједно ћемо радити на стварању образовне револуције у Србији, пишите нам!

Васпитачи, учитељи и наставници су лучоноше. Они покрећу промене, утичу на животе ученика и заједно са њима стварају бољу будућност за све нас. Управо због тога, Фондација „Образовање за Србију” жели да оснажи све паметне и талентоване младе људе да се посвете образовању деце, позитивно утичу на промене у школама, а самим тим и на читаво друштво.
др Светлана Белић Малинић
директорка Фондације „Образовање за Србију”
Будите и ви део Teach For Serbia заједнице

Ако сте васпитач, учитељ, наставник или студент завршних година факултета, и желели бисте да напредујете, али осећате да вам треба подршка на том путу – придружите нам се! Teach For Serbia је место за ваш лични и професионални развој.

Запратите нас на друштвеним мрежама за инспирацију, мотивацију и нова знања. Пратите хештегове #TeachForSerbia и #ObrazovanjezaSrbiju или се придружите нашем Viber каналу.

Share this:

Like this:

%d bloggers like this: