Образовање за Србију

Доброчинство у доба даривања: Компаније које су подржале нашу Фондацију

Божић је празник давања и доброчинства. Уз велику подршку и несебичну донацију, наши доброчинитељи су нам омогућили да у Србију доведемо глобалну мрежу Teach For All и покренемо позитивне промене у образовању.

Наши доброчинитељи

Google for Nonprofits нам је обезбедио коришћење свог клауда за цео тим, а подршку нам је дао и у великом гранту за Google Ads, како бисмо могли да покренемо кампању подизања свести о значају образовања.

Microsoft Nonprofits нам је омогућио коришћење Office 365 и приступ Nonprofit Hub-у где смо могли да научимо више о дигитализацији наше фондације у циљу веће видљивости и боље комуникације.

Нордијска пословна алијанса нам је пружила подршку у организацији догађаја и унапређењу видљивости кроз смислене и сврсисходне активности. Чланови алијансе су препознали значај образовања као стуба друштва и компаса за развој и напредак.

Уникредит банка је несебично подржала отварање наше фондације и покретање програма у Србији. Кроз пан-европско партнерство са Teach For All, Уникредит банка је ујединила седам земаља Европе у остваривању заједничког циља – да свако дете оствари своје могућности како бисмо заједно стварали бољу будућност.

Васпитачи, учитељи и наставници су лучоноше. Они покрећу промене, утичу на животе ученика и заједно са њима стварају бољу будућност за све нас. Управо због тога, Фондација „Образовање за Србију” жели да оснажи све паметне и талентоване младе људе да се посвете образовању деце, позитивно утичу на промене у школама, а самим тим и на читаво друштво.
др Светлана Белић Малинић
директорка Фондације „Образовање за Србију”

Улога доброчинитеља је веома значајна у развоју наше мисије да целоживотно учење постане део наше друштвене културе. Трудимо се да развијамо колективно лидерство у локалном контексту и стварамо инспиративну средину, у којој срећни ученици и срећни наставници уче једни од других.

Желимо Србију у којој су и наставници и ученици оснажени да употребе трансформативну моћ образовања, покрену промене и остваре позитиван друштвени утицај како бисмо заједно створили бољу будућност Србије.

Уколико и ти то желиш, постани део наше мреже и прикључи се покретању промена.

Будите и ви део Teach For Serbia заједнице

Ако сте васпитач, учитељ, наставник или студент завршних година факултета, и желели бисте да напредујете, али осећате да вам треба подршка на том путу – придружите нам се! Teach For Serbia је место за ваш лични и професионални развој.

Запратите нас на друштвеним мрежама за инспирацију, мотивацију и нова знања. Пратите хештегове #TeachForSerbia и #ObrazovanjezaSrbiju или се придружите нашем Viber каналу.

Share this:

Like this:

%d bloggers like this: