Образовање за Србију

Време даривања:
ОМОГУЋИМО РЕАЛИЗАЦИЈУ КОНФЕРЕНЦИЈЕ О ФИНСКОМ ОБРАЗОВАЊУ ЗА НАСТАВНИКЕ ШИРОМ СРБИЈЕ

Позивамо све покретаче промена у образовању да подрже реализацију конференције у вези са финским образовањем како би што више наставника из целе Србије могло да узме учешће. Уз подршку Catalyst Balkans, покренули смо нашу прву crowdfunding иницијативу на веб-сајту Donacije.rs.

ОТКРИВАМО ТАЈНУ ФИНСКОГ УСПЕХА

Конференција Покретачи промена: Нове улоге у образовању одржава се од 9. до 11. фебруара 2023. године у организацији Фондације „Образовање за Србију“, која је део глобалне мреже Teach For All. Кроз ову конференцију и пропратне радионице, које су бесплатне за све учеснике, желимо да повежемо друштвене карике и усмеримо енергију ка трансформацији образовања, како бисмо наставнике оснажили у покретању промена.
Конференцију је подржало Министарство просвете, Финска амбасада и Нордијска пословна алијанса, а наша Фондација „Образовање за Србију“ позвала је познате финске стручњаке да пренесу тајну успеха финског образовања колегама у Србији. Гостујући предавачи ће бити и представници глобалне мреже Teach For All, који се залажу за пресудну улогу наставника у грађењу квалитетног образовања.

 

Васпитачи, учитељи и наставници су лучоноше. Они покрећу промене, утичу на животе ученика и заједно са њима стварају бољу будућност за све нас. Управо због тога, Фондација „Образовање за Србију” жели да оснажи све паметне и талентоване младе људе да се посвете образовању деце, позитивно утичу на промене у школама, а самим тим и на читаво друштво.
др Светлана Белић Малинић
директорка Фондације „Образовање за Србију”
ДЕЛИМО ЗНАЊЕ ШИРОМ СРБИЈЕ

До сада је стигло више од 1500 пријава наставника, а очекујемо да ће се до почетка конференције пријавити још толико. Како је планирано да се конференција и пропратне радионице одрже уживо у Београду, желели бисмо да прикупимо додатна новчана средства која би била усмерена на реализацију ове конференције и радионица онлајн за све оне наставнике који нису у прилици да дођу у Београд. Тако бисмо знање поделили са колегама широм Србије и пружили шансу сваком наставнику да стекне корисна знања и практичне вештине на примерима најбољег образовног система на свету.

 

ПОДРЖИТЕ ОБРАЗОВАЊЕ У СРБИЈИ

Да би глас финских стручњака дошао до сваког наставника у Србији потребно нам је 200.000 РСД да бисмо ангажовали стриминиг техничаре и изнајмили техничку опрему за ливе-стриминг. Донирањем новчаних средстава у складу са вашим могућностима, дајете огромну подршку образовно-васпитном систему у Србији, а наставницима дајете огромно благо да уче од најбољих светских лидера и имена у свету образовања. Сваки наставник заслужује да чује добре примере из праксе, јер што више сазна, то је и већа шанса да ће сутра наша деца имати квалитетно образовање.

Прикупљање новчаних средстава за обезбеђивања стриминг преноса конференције у вези са финским образовањем, коју организује Фондација „Образовање за Србију“.

Укупно потребан буџет је 200.000 РСД и подразумева:
• Ангажовање стриминг техничара
• Изнајмљивање ливе-стриминг опреме

Будите и ви део Teach For Serbia заједнице

Ако сте васпитач, учитељ, наставник или студент завршних година факултета, и желели бисте да напредујете, али осећате да вам треба подршка на том путу – придружите нам се! Teach For Serbia је место за ваш лични и професионални развој.

Запратите нас на друштвеним мрежама за инспирацију, мотивацију и нова знања. Пратите хештегове #TeachForSerbia и #ObrazovanjezaSrbiju или се придружите нашем Viber каналу.

Share this:

Like this:

%d bloggers like this: